Dacă aveți comentarii, opinii, sugestii intrați pe FORUM ! De asemenea va rog sa vizitati canalul de irc #tamadau https://webchat.freenode.net

vineri, 24 septembrie 2010

L-AM ÎNTREBAT PE GOGU

Zilele trecute am interogat motoarele de cautare ca să văd ce se poate găsi pe internet despre comuna Tămădău Mare. Din păcate am fost foarte dezamăgit deoarece am găsit puține informații relevante.
Cel mai cunoscut lucru pe internet despre comuna Tămădău Mare este "Înscenarea de la Tămădău" când în anul 1947 pe 14 iulie, un grup de fruntași din Partidul National Țărănist este surprins de către autoritățile comuniste în timp ce încercau să se îmbarce în două avioane IAR-39 cu scopul de a fugi peste graniță.     Înscenarea de la Tămădău a fost etichetată drept act de trădare națională și transformată într-un caz politic major.
Mai știe cineva unde este locul unde au fost arestați liderii țărănisti? Nu cred.
Un alt lucru cunoscut pe internet despre comuna Tămădău Mare este faptul că în zonă se află câteva bălți amenajate pentru pescuit sportiv, unde se desfășoară campionate de pescuit sportiv la crap, de asemenea în comuna Tamadau Mare există amenajată o crescătorie pentru sturioni și alte specii de pești care produc icre negre.
Tot pe internet am găsit ca Primaria Tămădău Mare are două situri (www.primariatamadaumare.ro și www.primaria-tamadau.ro) unde puteți găsi informații despre alesii locali, declarații de avere, proiecte în derulare, licitații, rapoarte de activitate; ambele situri nu sunt actualizate.
În rest mai puteți găsi anunțuri imobiliare, diverse evenimente petrecute în comună (ex. incendiul de acum câteva zile în care a ars lucerna unui consătean), blogul echipei de fotbal Fortuna Tămădău precum și alte câteva bloguri ale unor consăteni (ex. http://chiper.wordpress.com, http://czo-designs.blogspot.com , http://godanut.blogspot.com).
Cam atât...voi reveni cu ceea ce nu știe gogu despre Comuna Tămădău Mare.

marți, 14 septembrie 2010


Daca doriti sa postati o reclama, un articol, pentru sugestii va rog sa ma contactati